
Tomaattinen kuha-fenkolikeitto
Ainekset
Työvaiheet
- Pese ja halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise fenkoli, huuhdo ja viipaloi. Pese suippopaprika, halkaise ja leikkaa valkoiset kalvot ja siemenkota pois. Viipaloi paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää tomaattipyree ja paprikajauhe. Kuullota pari minuuttia.
- Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota, kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet.
- Lisää vesi, valkoviini, fenkolit, paprikat ja kirsikkatomaatit. Mausta sokerilla, suolalla, timjamilla, sahramilla ja halutessasi chilillä. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Maista, mausta tarvittaessa suolalla ja sokerilla.
- Leikkaa kuhafileet kahteen palaan. Kuumenna voi paistinpannulla ja lisää fileet pannulle. Paista molemmin puolin 3 minuuttia. Mausta suolalla.
- Nostele keittoa lautasille. Nosta päälle paistettu kuhafilee. Raasta pinnalle juustoa. Tarjoile rapean leivän kanssa.