Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 5 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hirvenjauheliha pihvit

Ainekset

Hirvi pihvit
600
g
hirvenjauhelihaa
2
kpl
punasipulia
4
tl
kaprismarjoja
4
tl
sinappia
1
tl
suolaa
1
tl
mustapippuri rouhetta
1
kpl
munankeltuaista

Työvaiheet

  • Lisukkeeksi:
    • 8 dl kyssäkaalikuutioita
    • ripaus suolaa
    • 4 punasipulia

    Paistamiseen:

    • 4 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl voita

    Kuori kaikki punasipulit ja silppua kaksi niistä hienoksi silpuksi. Hienonna kaprikset.

    Sekoita jauhelihaan sipuli- ja kaprissilppu, mausteet ja munankeltuaiset ja anna mureketaikinan levätä hetki.

    Kuori kyssäkaali ja paloittele se noin sentin kuutioiksi. Kuullota kuutioita öljyssä pannulla, kunnes ne ovat kypsiä mutta eivät täysin pehmeitä, ja mausta varovasti suolalla.

    Leikkaa loput punasipulit ohuiksi renkaiksi tai suikaleiksi ja anna niidenkin kuullottua öljytilkassa pannulla.

    Muotoile mureketaikinasta neljä pihviä. Paista ne yksi tai kaksi kerrallaan voissa kuumalla pannulla. Mikäli jauheliha on ehdottoman laadukasta, pihvejä ei tarvitse paistaa läpikypsiksi.

    Tarjoa heti kyssäkaalikuutioiden ja punasipulirenkaiden kanssa.

Kommentit (1)

Anne-Maarit
Seuraa 
Liittynyt25.11.2014

Voit myös korvata osan hirvenjauhelihasta paistijauhelihalla esim puolet ja puolet

Thread has been locked.
Sisältö jatkuu mainoksen alla