Anne-Maarit on lisännyt 979 reseptiä.
Linkitetty 2 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ITALIALAINEN PERUNASALATTI

Ainekset

1 kg keitettyjä perunoita
200
g
vihreitä papuja
2
punasipulia
1
rkl
pieniä kapriksia
1
dl
kivettömiä oliiveja viipaloituna
100
g
Parmesaanin juusto lastuja
10
kirsikkatomaattia puolitettuna
kourallinen basilikanlehtiä
KASTIKE
3/4
dl
oliiviöljyä
2
rkl
sitruunamehua
1
tl
sormisuolaa
½
tl
mustapippuria

Työvaiheet

 

1.     Leikkaa pavuista päät irti. Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä noin 5 min. Valuta keitinvesi pois ja nosta pavut kylmään veteen jäähtymään, niin niiden kaunis, vihreä väri säilyy.

2.     Viipaloi kylmät, keitetyt perunat. Viipaloi punasipulit ja tomaatit ja laita ne perunoiden, kapristen, oliivien ja papujen kanssa kulhoon. Ripottele pinnalle Parmesan.

 

3.     Tee kastike yhdistämällä kaikki aineet keskenään. Sekoita hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla