
Herkullisissa kaurapannareissa vehnäjauho on korvattu kaurahiutaleilla. Tarjoile rapeat pannarit sitruunasiirapin kera.
Kaurapannarit
Ainekset
Työvaiheet
Kaurapannarit
- Mittaa kaurahiutaleet kulhoon. Sekoita niiden joukkoon leivinjauhe ja suola. Kuori banaanit, taita palasiksi ja pudota ne kulhoon. Riko kananmunat banaanien ja kaurahiutaleiden joukkoon.
- Soseuta taikina sauvasekoittimella tasaiseksi. Surruuttele, kunnes taikina on melkein sileää. Kaurahiutaleista saa kuitenkin jäädä vähän rouheisuutta.
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Sulata voi pannussa ja kaada taikinasta kolme pientä pannukakkua pannulle. Kun valutat taikinaa yhteen kohtaan, se leviää kauniin pyöreäksi pannariksi. Käännä muutaman minuutin jälkeen ja anna toisenkin puolen ruskistua. Paista loputkin pannarit.
Sitruunasiirappi
- Pese sitruuna ja leikkaa se siivuiksi. Mittaa pieneen kattilaan sokeri ja vesi. Lisää sitruunasiivut.
- Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Ota halutessasi sitruunasiivut pois. Anna jäähtyä.
Vinkki! Jos et halua keittää siirappia, voit myös ripotella pannarille sitruunamehua ja sokeria.