Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
Aamiaiset
Välipalat
Makea leivonta
8:00 | 4.8.2017

Paahdetun voin maustama pannukakku

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Jouni Toivanen KUVA Sami Repo

Pari yksinkertaista kikkaa tekee pannarista parempaa kuin koskaan! Voin paahtaminen tuo siihen upean pähkinäisen aromin. Vatkaa kananmunat sähkövatkaimella niin saat pannarista upean kuohkean.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 pellillinen
45 min
Helppo

Paahdetun voin maustama pannukakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

100
g
voita
4
kananmunaa
2
dl
sokeria
1
l
täysmaitoa
4 1/2
dl
vehnäjauhoja
1/2
tl
suolaa
(vaniljatanko)

Vaiheet

  1. Ruskista voita kattilassa, kunnes se vaahtoaa. Ruskistumiseen menee noin 3 minuuttia. Kaada voi ja kaavi myös ruskistunut hera toiseen astiaan jäähtymään.
  2. Vaahdota kananmunat ja sokeri kulhossa sähkövatkaimella. Sekoita vaahtoon ½ litraa maitoa. Lisää vehnäjauhot, suola ja noin ¾ dl ruskistettua voita ja sekoita. Säästä loppu voi voiteluun. (Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet taikinaan.) Lisää loppu maito ja sekoita. Anna taikinan turvota 15 minuuttia huoneenlämmössä. Kuumenna uuni sillä aikaa täydelle teholle.
  3. Päällystä uunipelti leivinpaperilla. Kaada taikina pellille ja laita pelti uuniin. Paista 1 minuutti täydellä teholla ja laske sitten lämpötila 200 asteeseen. Paista noin 20–25 minuuttia uunin ja pellin koosta eli pannukakun paksuudesta riippuen.
  4. Voitele kuuma pannari ruskistetulla voilla ja tarjoa sokeroitujen mansikoiden ja kermavaahdon kera.

Vinkki Mausta pannari vaniljan sijasta kardemummalla ja tarjoa se mascarponejuustolla rikastetun kermavaahdon kanssa. Raikkaan ja kermavaahtoa tai mascarponea kevyemmän lisukkeen saat, kun maustat turkkilaisen jogurtin limetinmehulla ja -kuoriraasteella.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Pannukakku
pannari
paahdettu voi
Jälkiruuat
lasten suosikit
Sokerileipuri
Kemut
Viikonloppubistro

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Luumu-omenatorttu

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini