Mantelikeksit ovat täysin gluteenittomia muttei yhtään vähempää herkullisia. Keksinnön takana on Chez Jasu, joka voitti Gloria Blog Awardsissa vuonna 2012 parhaan ruokablogin sarjan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
20 kpl
20 min + 20 min
Helppo
Omenakompotti
Ainesosat
4
hapahkoa omenaa
2
rkl
voita
1
kanelitanko
1 ½
rkl
hunajaa
1
dl
vettä
Vaiheet
- Pese omenat. Halkaise ja poista siemenkodat ja lohko omenat. Kuumenna voi kattilassa ja paista omenoita hetki. Lisää kanelitanko, hunaja ja vesi kattilaan.
- Hauduta kompottia miedolla lämmöllä, kunnes omenat pehmenevät. Tarjoa jäähtyneenä mantelikeksien kanssa.
Chez Jasun blogin löydät täältä.