klo 14:00 | 7.7.2017
Nam! Grillissä syntyneet hiilipilkut antavat raparperiin mahtavaa makua.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
Grillatut raparperit ja lakumousse
Ainekset
4
raparperinvartta
1/2
dl
tummaa ruokosokeria
Lakumousse
250
g
mascarponea
150
g
crème fraîchea
2
tl
lakritsijuurijauhetta
3/4
dl
tummaa ruokosokeria
Lisäksi
3-4
mintunlehteä
Työvaiheet
- Tee ensin lakumousse. Laita mascarpone, crème fraîche, lakritsijuurijauhe ja ¾ dl sokeria kulhoon. Vaahdota seos kiinteäksi sähkövatkaimella ja laita jääkaappiin odottamaan.
- Kuumenna grilli ja kuori raparperinvarret. Grillaa raparperia molemmin puolin 2–3 minuuttia. Laita ½ dl sokeria lautaselle. Leikkaa raparperinvarret noin 10 cm:n mittaisiksi. Pyörittele ne sokerissa.
- Tarjoa grillatut raparperit lakumoussen kera. Viimeistele annokset mintulla.