Grillaa ylijäänyt pullapitko makeaan salaattiin, joka on saanut inspiraationsa italialaisesta panzanellasta. Tässä ohjeessa pulla pääsee hyvään seuraan marjojen ja ricottavaahdon kanssa.
Pullapanzanella
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin ricottavaahto. Laita ricotta, tuorejuusto, tomusokeri ja hunaja tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi. Seos on valmis tarjottavaksi saman tien, mutta voit laittaa sen tasaantumaan viileään noin 30 minuutiksi.
- Paloittele mansikat, jos ne ovat isoja. Laita marjat kulhoon. Ripottele päälle sokerit ja sitruunamehua. Anna maustua huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.
- Grillaa pulliin parilaraidat. Sipaise päälle voisulaa ja ripottele kanelia. Leikkaa kuutioiksi.
- Sekoita marjat ja pullat. Viimeistele pähkinöillä ja mintulla. Tarjoa ricottavaahdon kanssa.