klo 13:19 | 30.11.2016

Ylijääneestä riisipuurosta valmistuu herkullinen riisipannacotta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
25 min + hyytyminen 3 t
Vaikeustaso
Helppo
Riisipannacotta
Ainekset
2
liivatelehteä
4
dl
kuohukermaa
2
rosmariininoksaa
1/2
dl
sokeria
2
dl
riisipuuroa
Työvaiheet
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi.
- Kaada kerma kattilaan. Lisää rosmariininoksat ja sokeri. Keitä noin 15 minuuttia. Ota kattila liedeltä, poista rosmariinit.
- Nosta liivatteet vedestä, purista ne kuiviksi ja lisää kuumaan kermaan liukenemaan. Lisää riisipuuro ja sekoita tasaiseksi.
- Huuhdo pienet annosvuoat kylmällä vedellä. Jaa riisi-kermaseos vuokiin.
- Anna jälkiruokien hyytyä jääkaapissa tai viileässä vähintään 3 tuntia ennen tarjoilua.