Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
Juhli ja nauti
Makea leivonta
10:41 | 22.12.2016

After Eight -juustokakku

Lisää omaan keittokirjaan
Soppa365 on lisännyt 300 reseptiä
Ohje: Maaret Lyytinen Kuva: Mikko Hannula

After Eight -juustokakkuun piilotetaan joululta ylijääneet suklaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12
20 min + 4 t hyytymisaika
Keskivaikea

After Eight -juustokakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

250
g
minttu-dominoita
75
g
voita
1-2
pkt
After Eight -suklaata (yksi paketti jos valmistat kakun ilman suklaareunusta)
2,5
dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250
g
mascarponea
3
liivatelehteä
tilkka
kuumaa vettä

Vaiheet

  1. Vuoraa keskikokoisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Jos valmistat kakun ilman suklaareunusta, voit tehdä kakun myös muuhun vuokaan.
  2. Valmista ensin pohja. Murskaa dominokeksit täytteineen. Sulata voi. Sekoita. Seoksen tulisi olla kostean hiekan tapaista.
  3. Painele pohjaseos vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. 
  4. Valmista seuraavaksi täyte. Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä.
  5. Rouhi 1 paketillinen After Eight -suklaita veitsellä pieneksi muruksi.
  6. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita mascarpone ja After Eight -suklaarouhe toisiina, ja yhdistä sitten mascarponeseos vaahdotettuun vaniljakastikkeeseen.
  7. Jos teet suklaareunuksellisen kakun, asettele paketillinen After Eight -suklaita vuoan reunusta vasten sileä puoli sisäänpäin.
  8. Purista liivatteesta vesi, ja liuota ne kuumaan veteen. Kaada liivatevesi täytteeseen, sekoita.
  9. Kaada täyte varovasti vuokaan suklaareunuksen sisäpuolelle.
  10. Anna kakun hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia tai yön yli.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Juustokakku
jälkiruuat
after eight -juustokakku
after eight
joulusuklaakakku
joulusuklaa
Jälkiruuat
Sokerileipuri

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Mummon jauhelihaperunalaatikko

Shelterin mallasleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini