Mascarponevaahdolla, vadelmilla ja kukkasiirapilla täytetty mausteinen kakku huumaa maullaan ja tuoksullaan. Ruusuvesisiirapin valmistamiseen tarvitset vain tilkkasen ruusuvettä, sokeria ja vettä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
20 annosta
1 t 15 min + 1 t + 4-12 t
Vaikea
Ruusuvesisiirappi
Ainesosat
n. 2 dl
2
dl
sokeria
1
dl
vettä
2–3
tl
tai maun mukaan ruusuvettä (esim. Steenbergs)
Vaiheet
- Kuumenna vesi ja sokeri kattilassa kiehuvaksi. Anna liemen pulpahtaa muutaman kerran, niin että sokeri on varmasti sulanut, ja sammuta liesi.
- Sekoita ruusuvesi sokeriliemeen. Anna jäähtyä.
Vinkki! Tarjoa ruusuvesisiirappia hedelmien tai marjojen kastikkeena.