
Ilman uunia valmistuvat keksisuklaaruudut ovat mokkapalojen ja Snickersin risteytys.
Suklaa-keksiruudut
Ainekset
Työvaiheet
1. Rouhi valkosuklaa. Kuutioi voi ja sulata se kattilassa. Lisää joukkoon maapähkinävoi, fariinisokeri ja vaniljasokeri. Anna pulpahtaa kerran. Sekoita kuumaan seokseen valkosuklaa ja keksimurut.
2. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja painele seos vuokaan tasaiseksi levyksi. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat kuorrutteen.
3. Rouhi tumma suklaa ja valkosuklaa. Sulata tumma suklaa vesihauteessa ja valuta keksipohjan päälle. Tasoita varovasti nuolijalla. Sulata sitten valkosuklaa ja valuta tumman suklaan päälle. Tasoita nuolijalla, jolloin pintaan syntyy marmorikuvio.
4. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Leikkaa ruuduiksi terävällä veitsellä.