Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10
30min
Helppo
Helppo suklaakakku
Ainesosat
Pohja
1
pkt
nippon riisisuklaa keksejä
100
g
voita
Täyte
2,5
dl
vispikermaa
5
kpl
liivatelehtiä
1
rkl
sokeria
1
kpl
valkuainen
8
riviä
tummaa suklaata
Päälle
tuoreita kirsikoita
sulatettua valkosuklaata
Vaiheet
Murskaa keksit ja lisää voi joukkoon. Kaada seos vuokaan ja tasoita tasaiseksi. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Aloita täyte vatkaamalla kerma ja laita samalla suklaat vesihauteeseen sulamaan. Vatkaa myös valkuainen kovaksi vaahdoksi. Lisää liivatteet sulaneen suklaan joukkoon ja sekoita hyvin ettei seokseen jää paakkuja. Yhdistä suklaa, kermavaahto ja sokeri, sekoita hyvin. Lisää viimeiseksi valkuaisvaahto kevyesti sekoittaen. Kaada vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa 2h. Koristele juuri ennen tarjoilua tuoreilla kirsikoilla ja sulatetulla valkosuklaalla.
Tarjoile kahvin kanssa!
-Hertta-