
Tietysti voit kruunata semifreddosi mustikoiden sijasta mansikoilla, vadelmilla, tai vaikkapa persikalla, -tuoreella, taikka tölkistä. Perusresepti on niin yksinkertainen, että antaa mielikuvituksen lentää!
Neljän aineksen mustikkasemifreddo
Ainekset
Työvaiheet
Vaahdota jääkaappikylmä vaniljakastike jämäkäksi vaahdoksi.
Notkista mascarpone lusikalla. Sekoita mascarpone ja puoli purkkia kinuskikastiketta vaniljavaahdon joukkoon.
Kerrostele litran vetoiseen vuokaan vuorotellen vaniljamascarponevaahtoa, mustikoita, ja raidoittain kinuskikastiketta. Jätä halutessasi marjoja ja kinuskikastiketta koristeluun.
Anna semifreddon kohmettua peitettynä pakkasessa kaikessa rauhassa sekoittamatta n. 3 tuntia.
Annostele ja koristele kinuskikastikkeella ja mustikoilla.