Hyvä seos syntyy, kun laittaa puolet maitosuklaata ja puolet tummaa suklaata.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
20 palaa
20 min + jähmettyminen 3 t
Helppo
Rocky road -suklaa
Ainesosat
2 + 1
dl
cashewpähkinöitä
200
g
maitosuklaata
200
g
tummaa suklaata
2 + 1
dl
kuivattuja marjoja
2 + 1
dl
pieniä vaahtokarkkeja
Vaiheet
- Paahda pähkinät nopeasti kuivassa kuumassa paistinpannussa ja rouhi ne veitsellä karkeasti.
- Paloittele suklaat metalli- tai lasikulhoon ja sulata vesihauteessa: kuumenna kattilan pohjalla vettä lähes kiehumispisteeseen, nosta kulho päälle ja sekoittele, kunnes suklaa sulaa.
- Nosta kulho pois kattilan päältä ja sekoita suklaaseen 2 dl pähkinöitä ja 2 dl marjoja. Kääntele 2 dl vaahtokarkkeja joukkoon nopeasti, jotta ne eivät sula.
- Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja koristele lopuilla sattumilla. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
- Leikkaa paloiksi ja nauti.