
Suolaisten pannareiden uudet kylkiäiset ovat manteli, minttu ja chili. Kuohkeuta gluteeniton taikina kivennäisvedellä ja paista iltapalaksi vino pino pikkuherkkuja.
Pikkupannarit
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita kivennäisvesi, maito ja jauhot sileäksi kulhossa. Vaahdota kananmunat kevyesti vispilällä toisessa kulhossa ja lisää vaahto taikinaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna taikinan levätä noin 15 minuuttia.
- Tee ricottakerma (ks. ohje).
- Kuumenna ja voitele lettupannu (Ø n. 8 cm). Annostele taikinaa pannuun pienellä kauhalla. Käännä pannari, kun sen reuna alkaa kypsyä. Jos pannu savuttaa tai voi ruskistuu nopeasti, vähennä lämpöä.
- Tarjoa pannarit ricottakerman, mantelirouheen ja tulisen sriracha-kastikkeen kanssa.
VINKKI!
Keitä sriracha-kastike suosikkichileistäsi, valkosipulista, omenaviinietikasta, sokerista ja suolasta. Katso ohje gloria.fistä hakusanalla "sriracha-kastike"
Mintulla maustettu ricottakerma
Ainekset
Työvaiheet
- Yhdistä ricottajuusto ja ranskankerma kulhossa.
- Hienonna minttu ja viipaloi kevätsipuli. Sekoita ne ricottakermaan.