Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
Makea leivonta
7:27 | 18.3.2018

Banaanipizza

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
OHJE Taina Tellman KUVA Arto Vuohelainen

Nutellalla täytetty banaanipizza sopii yhtä hyvin niin lasten kuin aikuistenkin kekkereihin. Makea herkku toimii myös brunssipöydässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 kpl
1 t 15 min

Banaanipizza

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Taikina
1 1/2
dl
kevytmaitoa
1/4
pkt (12,5 g)
hiivaa
2
rkl
sokeria
1/2
tl
kardemummaa
3 1/4
dl
vehnäjauhoja
1/2
dl
sulatettua voita
Täyte
1
dl
suklaa-pähkinälevitettä (Nutella)
1
sitruunan mehu
3-4
banaania
2
rkl
ruskeaa sokeria
1
dl
saksanpähkinöitä

Vaiheet

  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää sokeri ja kardemumma.
  2. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää lopuksi voi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi, noin tunnin ajan.
  3. Jaa taikina kahtia. Kauli osat leivinpaperin päällä ohuiksi levyiksi. Levitä päälle Nutellaa.
  4. Purista sitruunan mehu lautaselle. Kuori banaanit ja viipaloi ne pitkittäin. Kasta viipaleet sitruunamehuun.
  5. Nosta banaanit Nutellan päälle. Ripota niille sokeria ja murskattuja saksanpähkinöitä. Paista pizzoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Vinkki! Voit käyttää pizzan päällä myös vaniljasokerilla maustettua ranskankermaa tai vaahterasiirapilla makeutettua maapähkinätahnaa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Sokerileipuri
banaani
jälkiruoat
Pizza
lasten suosikit
Kemut
Viikonloppubistro

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Saaristolaisleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini