Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
Makea leivonta
10:13 | 8.9.2014

Hedelmä-granolapiirakka

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Taina Vuohelainen KUVA Arto Vuohelainen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8-10 palaa
1 h
Helppo

Hedelmä-granolapiirakka

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
luumua
2
omenaa
150
g
vadelmia
Pohja
200
g
voita
2
dl
sokeria
3
tl
vanijasokeria
3
dl
kookoshiutaleita
2 1/2
dl
vehnäjauhoja
Granolatäyte
1/4
dl
oliiviöljyä
1/4
dl
kookosöljyä
1 1/2
rkl
hunajaa
2 1/2
dl
kaurahiutaleita
1/2
dl
kookoslastuja
1/4
dl
cashewpähkinöitä
1/2
dl
manteleita
1/4
dl
seesaminsiemeniä
1
tl
fenkolinsiemeniä
1/2
tl
kardemummaa
Lisäksi
1
rkl
voita voiteluun
1/2
l
luonnonjogurttia

Vaiheet

  1. Tee ensin pohja. Sekoita pehmeä voi, sokeri ja vaniljasokeri kulhossa puuharukalla tasaiseksi, taikinaa ei tarvitse vaahdottaa. Lisää kookoshiutaleet ja jauhot ja sekoita. Nosta taikina jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  2. Tee granolatäyte. Kuumenna öljyjä ja hunajaa kattilassa, kunnes kookosöljy on sulanut, älä anna seoksen kiehua. Sekoita hiutaleet, lastut, pähkinät ja siemenet keskenään pienessä kulhossa, ja kääntele ne öljy-hunajaseokseen. Mausta kardemummalla.
  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele irtopohjavuoan (Ø 20 cm) reunat, kiristä pohjalle leivinpaperi. Painele taikina vuuan pohjalle ja reunoille.
  4. Puhdista ja lohko hedelmät, täytä piirakkapohja hedelmillä ja vadelmilla. Lusikoi granolaseos päälle. Paista piirakkaa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmeitä ja pohja kypsä. Jos pinta uhkaa tummua, peitä piiras leivinpaperilla paistamisen loppuajaksi.
  5. Tarjoa haaleana jogurtin kera. 
Tilaa Glorian ruoka & viini
Granola
Hedelmäpiirakka
Hedelmä-granolapiirakka
Jälkiruuat
Sokerileipuri

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini