
Kirsikka-aikaan koristele brownie tuoreilla kirsikoilla.
Kirsikka-mascarponebrownie
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata 300 g suklaata ja voi keskilämmöllä liedellä välillä sekoitellen. Anna jäähtyä. Rouhi loput 50 g suklaata.
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Sekoita jäähtyneeseen sulaan sokerit, munat, vehnäjauho ja siivilöity kaakaojauhe.
- Kaada ja levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja ripottele päälle kirsikkahilloa, mascarponea ja suklaarouhetta.
- Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Brownie saa olla keskeltä hieman kostea.
Aineslistassa on 200 g kirsikoita mutta ohjeessa kirsikkahillo?
Tähän on sattunut virhe! Molemmissa kuuluisi olla kirsikkahilloa. Kiitos Jaana!