
Pistetään suut sinisiksi ihanan mustikkapannarin myötä! Tarjoa tämä herkku vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.
Huom! Jos teet pannarin pakastemustikoista, vähennä taikinan nesteen määrää ja lisää kuivan aineen määrää, sillä pakastemustikoista tulee nestettä.
Ranskalainen mustikkapannari
Ainekset
Työvaiheet
- Voitele halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka voilla. Ripottele mustikat vuoan pohjalle.
- Yhdistä kaikki taikinan aineet ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina mustikoiden päälle vuokaan.
- Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia tai kunnes paistos on kohonnut ja kullankeltainen.
- Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.
Hei! Onkohan pannarin ohje ihan oikein? Ainakin vielä juuri nyt uunista otettuna pannari on täysin löllö. Onko vehnäjauhojen määrä tosiaan 2 rkl?
Kummallista. Ei sen kyllä ihan löllö pitäisi olla. Ruokatoimittajamme selvittävät asian heti maanantaina!
Käytitkö muuten pakastemustikoita, Päivi? Ehkä niistä tuli liikaa nestettä pannariin.
Oma mielenkiinto ja taidot eivät riitä reseptien laadintaan, joten seuraan muiden reseptejä kirjaimellisesti, jotka kiinnostavat. Paistoin puolikkaan reseptin annoksen - ja syntyi mahdottoman maukas (pakaste)mustikkapannari aamupalaksi.
Aidon ranskalaisen kirsikka Clafoutis -jälkiruoan mainio korvike ! Kiitos !!
Vaihdoin mantelirouheen kookoshiutaleisiin allergian vuoksi - toimii!
Kookos ja mustikka onkin ihana makupari!
Ei kannata tehdä! Lopputulos on vetelä kasa epämääräistä möhjöä jota pitää kauhoa kasoiksi lautaselle!
Pakastemustikoista tein, olisiko syy sitten siinä. Pitääpä kokeilla tuoreista (kunhan niitä kypsyy). Kiitos vastauksesta!