Ruotsalaiset ovat vohvelihullua kansaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10 annosta
30 minuuttia
Helppo
Ruotsalaiset vohvelit
Ainesosat
2 1/2
dl
vehnäjauhoja
1
tl
leivinjauhetta
1/2
tl
suolaa
4
dl
maitoa
50
g
voita
2
kananmunaa
1
dl
puolukoita
voita tai margariinia paistamiseen
Vaiheet
- Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola ja puolet maidosta sileäksi taikinaksi. Sulata voi mikrossa. Kaada se lopun maidon kanssa taikinaan ja sekoita.
- Lisää munat ja puolukat. Kuumenna vohvelirauta, voitele se halutessasi rasvalla ja paista taikina kullankeltaisiksi vohveleiksi.
- Tarjoa vohvelit kermavaahdon ja kinuskikastikkeen kanssa.