Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
16:12 | 11.6.2014

Friteerattu brie-juusto ja hedelmät

Lisää omaan keittokirjaan
Kolatun Juustola on lisännyt 10 reseptiä
OHJE ja KUVA Timo Kaplas

Friteerattu juusto maistuu jälkiruokana suosikkihedelmien kanssa.

Kolatun Juustola toimii Soppa365:n yhteistyökumppanina Taste of Helsinki -tapahtumassa 2014.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 annosta
45 min
Keskivaikea

Friteerattu brie-juusto ja hedelmät

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

100
g
Valma lehmänmaitobriejuustoa
500
g
hedelmiä (esimerkiksi päärynöitä, rypäleitä ja omenoita)
Friteeraustaikina
1
dl
vettä
1
dl
vehnäjauhoja
1
tl
suolaa
1
rkl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
0,5
l
rypsi- ja uppopaistoöljyä

Vaiheet

 

  1. Pese ja pilko hedelmät. Pilko juustot haluamasi muotoiseksi.

  2. Sekoita veteen suola, sokeri ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

  3. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

  4. Kuumenna öljy esimerkiksi 1,5 litran kattilassa n. 170-180 asteeseen.

  5. Mikäli sinulla ei ole mittaria, voi öljyn kuumuuden testata laittamalla sinne pienen hedelmäpalan. Mikäli palanen alkaa kiehua rasvassa voimakkaasti, on öljy tarpeeksi kuumaa.

  6. Pyöritä juustopalat taikinassa ja lisää ne kauhaa tai pihtejä apuna käyttäen öljyyn. Friteeraa juustoja 1-2 minuuttia kunnes ne nousevat pintaan.

  7. Tarjoa lämpöisenä hedelmien kera.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Juusto
hedelmä

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Keikautetut luumutortut

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Suppispasteijat

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini