Vaniljavaahto kruunaa jäämelonin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo
Jäämelonia ja rapeaa marenkia
Ainekset
n. 600
g
vesimelonia
4-8
valmista pientä marenkia
4
rkl
tummaa tai vaaleaa balsamikastiketta
Vaniljavaahto
2
dl
kuohukermaa
100
g
maustamatonta tuorejuustoa
2
rkl
tomusokeria
2
tl
vaniljasokeria
Työvaiheet
- Lohko siemenetön vesimeloni paloiksi. Laita palat 20 minuutiksi pakastimeen.
- Vatkaa vaahtoa varten kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja sokerit.
- Kokoa annokset. Murskaa marengit paloiksi annoskuppeihin. Lusikoi joukkoon vaniljavaahtoa ja kohmeisia melonipaloja. Valuta pintaan balsamikastiketta.