klo 14:16 | 11.11.2014
Laseihin lastattu juustokakku on täydellisen hyvää sellaisenaan tai jäädytettynä. Eikä sen valmistamiseen tarvitse uunia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4-6
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
Maapähkinäinen juustokakku lasissa
Ainekset
1
dl
kuohukermaa
1
pkt
(200 g) maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
100
g
(n. 1 dl) maapähkinävoita
1
dl
tomusokeria
2
tl
sitruunamehua
4-6
suklaakeksiä
Tarjoiluun
4
rkl
suklaakastiketta
2
dl
marjoja, esim. punaherukoita tai vadelmia
Työvaiheet
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita hetkeksi sivuun.
- Notkista tuorejuusto vatkaamalla sitä hetki sähkövatkaimella. Lisää maapähkinävoi, tomusokeri ja sitruunamehu. Vatkaa tasaiseksi. Kääntele joukkoon kermavaahto. Maista seosta ja lisää sokeria tarvittaessa.
- Ripottele puolet murustelluista kekseistä tarjoilukulhoihin tai laseihin. Lusikoi päälle juusto-maapähkinävoiseos. Tarjoa heti tai peitä kelmulla ja anna jäähtyä 3 tuntia.
- Ripottele pinnalle loput keksinmurut. Viimeistele suklaakastikkeella ja marjoilla.