
Laseihin lastattu juustokakku on täydellisen hyvää sellaisenaan tai jäädytettynä. Eikä sen valmistamiseen tarvitse uunia.
Maapähkinäinen juustokakku lasissa
Ainekset
Työvaiheet
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita hetkeksi sivuun.
- Notkista tuorejuusto vatkaamalla sitä hetki sähkövatkaimella. Lisää maapähkinävoi, tomusokeri ja sitruunamehu. Vatkaa tasaiseksi. Kääntele joukkoon kermavaahto. Maista seosta ja lisää sokeria tarvittaessa.
- Ripottele puolet murustelluista kekseistä tarjoilukulhoihin tai laseihin. Lusikoi päälle juusto-maapähkinävoiseos. Tarjoa heti tai peitä kelmulla ja anna jäähtyä 3 tuntia.
- Ripottele pinnalle loput keksinmurut. Viimeistele suklaakastikkeella ja marjoilla.