Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
13:25 | 7.11.2014

Marmeladimakeiset

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
Ohje: Kiia Renko Kuva: Arto Vuohelainen

Marmeladikarkkien valmistuksessa kärsivällisyys palkitaan, sillä käsin tehdyt namut hurmaavat jokaisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
45 min + jähmettyminen
Keskivaikea

Marmeladimakeiset

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

6
rkl
agar-agar-hiutaleita
1½
l
vettä
6
dl
sokeria
6
dl
mehutiivistettä maun mukaan
Pinnalle
sokeria
(perunajauhoja)

Vaiheet

  1. Mittaa agar-agar-hiutaleet kattilaan.
  2. Kaada päälle vesi ja sokeri. Keitä seosta hiljalleen välillä hämmennellen noin 45 minuuttia.
  3. Nosta kattila liedeltä ja lisää mehu joukkoon.
  4. Vuoraa noin 30 x 40 cm:n reunallinen astia tuorekelmulla. Kaada marmeladiseos vuokaan ja anna jähmettyä pari päivää.
  5. Ota pienellä muotilla kuvioita ja laita ne kuivumaan leivinpaperin päälle. Anna taas kuivua pari päivää. Voit vaihtaa välillä paperia.
  6. Kaada syvälle lautaselle tai kulhoon sokeria ja sokeroi marmeladit. Jos sokeri sulaa pinnalle, siivilöi hieman perunajauhoja päälle ja sokeroi uudelleen.

Vinkki! Marmeladien valmistaminen vaatii pitkää pinnaa, sillä niiden kuivuminen kestää pitkään. Sokerit sulavat herkästi marmeladin pintaan, jos ne sokeroi liian pian. Paksut marmeladit voi leikata kahdeksi ohuemmaksi herkkupalaksi.

Tilaa Glorian ruoka & viini
makeiset
marmeladi
joulu
Jälkiruuat

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini