Inkivääripalat ja kanelitanko piipahtavat hdelmäsalaatissa ja jättävät mennessään mukavan mausteisen maun.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
10 min + 2 t
Vaikeustaso
Helppo
Mausteinen hedelmäsalaatti
Ainekset
1/2
cantaloupe- tai hunajameloni
2
päärynää
2
kiiviä
1 1/2
dl
pensasmustikoita
1
banaani
5
cm
tuoretta inkivääriä
2
kanelitankoa
2
rkl
sitruunan mehua
2
rkl
juoksevaa hunajaa
Koristeeksi
2
tuoretta viikunaa
Työvaiheet
- Pilko kaikki hedelmät kulhoon.
- Kuori inkivääri ja halkaise se pitkittäin, niin että syntyy mahdollisimman paljon makua antavaa leikkauspintaa. Lisää inkivääripalat, kanelitangot, sitruunan mehu ja hunaja salaattiin. Anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
- Poista inkiväärin palat ja kanelitangot salaatista ennen tarjoilua. Lohko viikunoita salaatin koristeeksi.