Paistinpannussa kypsennetty jättikeksi on nyt kaikkien huulilla, ainakin jos on uskominen amerikkalaisia ruokalehtiä ja bloggaajia. Pala valkosuklaakeksiä lohkaistaan
lautaselle ja kyytipojaksi lusikoidaan moscato d’astissa marinoituja mansikoita ja vaniljajäätelöä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
n. 16 palaa
45 min
Helppo
Moscatomansikat
Ainesosat
250
g
mansikoita
2
rkl
sokeria
n. 1
dl
moscato d’asti -viiniä
Vaiheet
- Perkaa ja puolita mansikat. Laita marjat kulhoon ja ripottele sokeri päälle. Anna imeytyä noin 5 minuuttia.
- Kaada viini päälle ja anna mansikoiden marinoitua vähintään 30 minuuttia. Siivilöi enin liemi mansikoista pois ennen tarjoamista.