Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
11:01 | 18.6.2015

Nina Lincolnin jäädytetty suklaajuustokakku

Lisää omaan keittokirjaan
ET-lehti on lisännyt 422 reseptiä
Kuva Panu Pälviä

Viileä suklaakakku on klassikko, jota ei voita mikään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 palaa
40 min + 8 t
Keskivaikea

Nina Lincolnin jäädytetty suklaajuustokakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

9
kpl
Digestive täysjyväkeksiä
35
g
voita
Täyte
200
g
tummaa suklaata
200
g
maustamatonta tuorejuustoa
150
g (1,8 dl)
sokeria
1
tl
vanilliinisokeria
2
kananmunaa
2 ½
dl
kuohukermaa
Koristeeksi suklaarouhetta, marjoja, syötäviä kukkia

Vaiheet

  1. Murenna keksit monitoimikoneessa. Lisää sulatettu voi. Painele seos irtopohjaiseen kakkuvuokaan (halkaisija 18 tai 20 senttiä). Laita pohjalle voipaperi, niin kakku on myöhemmin helpompi irrottaa vuoasta.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita erillisessä kulhossa tuorejuusto ja 1 dl sokeria sekä vanilliinisokeri. Erota kanamunista keltuaiset ja lisää ne juustoseokseen (säilytä valkuaiset). Valuta joukkoon suklaasula. Vatkaa valkuaiset ja loppu sokeri erikseen puhtaassa kulhossa, puhtaalla vatkaimella kovaksi vaahdoksi. Lisää seos juusto-suklaamassaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää seokseen.
  3. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle. Peitä vuoka leivinpaperilla. Pidä kakkua yön yli pakasteessa. Ota kakku pois pakkasesta noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Koristele suklaarouheella, marjoilla ja syötävillä kukilla.
  4. VINKKI Jos rakastat pähkinöitä, rouhi suklaamassan joukkoon 100 g pekaanipähkinää.
Tilaa Glorian ruoka & viini
suklaa
kakut
jälkiruoat
Jälkiruuat
Kemut
valmistujaiset
häät
ylioppilasjuhlat

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini