Jos Fazerin lopetettu piparisuklaa on kuulunut sinun suosikkeihisi, ei hätää, sitä on todella helppo valmistaa itse. Katso video!
Piparkakkusuklaalevy
Ainekset
Työvaiheet
- Murskaa piparit pussissa tai kulhossa. Paloittele suklaa metalliseen kulhoon.
- Sulata suklaa vesihauteessa. Voit sulattaa sen myös muovikulhossa mikrossa, jos tahdot.
- Sekoita sulaan suklaaseen piparimurut. Levitä suklaapipariseos leivinpaperille ja levitä noin suklaalevyn kokoiseksi nuolijan avulla. Koristele muutamalla piparin murulla.
- Anna jähmettyä jääkapissa noin tunnin ajan tai pakastimessa 30 minuuttia.
- Leikkaa veitsellä paloiksi.
Vinkki! Jos omistat suklaalevymuotin, suklaasta tulee entistä enemmän suklaalevymäinen, josta on helppo napsaista käsin paloja.