Pyöräytä kotitekoinen raparperijäätelö kermasta ja jogurtista. Lisää mauksi ripaus kardemummaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
20 min + 50 min (jäätelökoneella
Vaikeustaso
Kohtalainen
Raparperijäätelö
Ainekset
½
l
raparperipaloja
1
dl
sokeria
1
tl
kardemummaa
2
dl
kuohukermaa
2
dl
turkkilaista jogurttia
½
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
Työvaiheet
- Keitä kuoritut ja paloitellut raparperipalat kattilassa sokerin kanssa pehmeiksi. Lisää joukkoon kardemumma.
- Lisää vaahdotettu kerma, jogurtti, sokerit ja puolet jäähtyneestä raparperista jäätelökoneeseen. Säästä loput hillosta tarjottavaksi jäätelön pinnalla.
- Pyöritä massa tanakaksi jäätelöksi noin 50 minuutin ajan.
- Pyöräytä valmis jäätelö annosmaljoihin ja lusikoi päälle raparperihilloa.