Perinteinen bostonpulla saa nyt uuden twistin makumaailmaan sitruunasta ja mustikasta, ihanan mehevää ja herkullista!
Ruokapankista lisää http://ruokapankki.blogspot.fi
Sitruunamustikkapullaa
Ainekset
Työvaiheet
Tee litran pullataikina ja kun se on valmista sekä kohotettu, niin kauli 2 leivinpaperin kokoista levyä. Muista laittaa levyjen alle vähän jauhoja niin levyt lähtevät vielä irtikin kun sen aika on. Voite pehmeällä voilla levyjen pinta, ripottelee sokeria, sitruunankuoriraastetta ja lopuksi heittele mustikoita päälle. Rullaa pitkoiksi ja leikkaa veitsellä tasakokoisia rullia. Asettele voideltuun kakkuvuokaan vieritysten. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes pullien pinta on saanut kauniin rusehtavan värin. Anna jäähtyä.
Valmista kuorrute eli sekoita kaikki aineet keskenään. Irroita pulla kakkuvuoasta tarjoiluastialle ja valuta kuorrute päälle vapain ottein. Anna hetken jähmettyä ja ei muuta kuin kimppuun.