Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6 annosta
Valmistusaika
10 min + 2 t
Vaikeustaso
Helppo
Suklainen mousse
Ainekset
2
dl
kuohukermaa
1
tl
espressopikakahvijauhetta (esim. Nescafé)
200
g
Nutellaa
6
suklaa- tai muuta keksiä
Koristeluun
2
rkl
pähkinä-, keksi-, suklaa- tai marenkirouhetta
Työvaiheet
- Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kahvijauhe, Nutella ja vaahdotettu kerma keskenään.
- Murustele keksit 6 lasin tai pienen tarjoilukulhon pohjalle. Lusikoi päälle mousse. Peitä kelmulla ja anna vetäytyä viileässä 2 t.
- Koristele mousset juuri ennen tarjoilua pähkinä-, keksi-, suklaa- tai marenkirouheella.