Kauniit valkosuklaanapit ovat ihana pikkuhyvä kahvin kyljessä.
Vinkki! Voit käyttää valkosuklaan sijasta myös maito- tai tummaa suklaata.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
15 suklaanappia
15 min
Helppo
Valkosuklaanapit
Ainesosat
150
g
valkosuklaata
1/2
tl
kanelia
1
dl
popcornia
20
suolaprezeliä
Vaiheet
- Vuoraa tarjotin tai leikkuulauta leivinpaperilla.
- Pilko valkosuklaa mikronkestävään kulhoon. Sulata suklaa mikrossa muutamassa erässä, ja sekoita välillä. Sekoita sulan suklaan joukkoon kaneli.
- Nostele suklaa pyöreiksi, halkaisijaltaan noin 2 cm:n kasoiksi leivinpaperille. Painele popcornit ja prezelit kasoihin.
- Nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään tunniksi.