
Korvapuusti
Työvaiheet
Taikina
1,000 kg vettä
0,100 kg maitojauhetta
0,025 kg suolaa
0,400 kg sokeria
0,200 kg hiivaa
0,200 kg munia
0,400 kg voita
2,600 kg vehnäjauhoja
4,925 kg 78 kpl á 0,063 kg
Täyte
0,390 kg voita
0,390 kg 78 kpl á 0,005 kg
Kanelisokeri
0,330 kg sokeria
0,060 kg kanelia
0,390 kg 78 kpl á 0,005 kg
Voiteluun
0,078 kg munaa
0,078 kg 78 kpl á 0,001 kg
Pinnalle
0,078 kg raesokeria
0,078 kg 78 kpl á 0,001 kg
5,861 kg 78 kpl á 0,075 kg
Valmistusohje
Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
Korvapuusti:
Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi. Levitä notkistettu voi matolle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle tasiainen kerros kanelisokeria. Rullaa matto. Leikkaa rulla 60 g:n paloiksi. Paina palojen keskusta alas korvapuustiksi. Nostata korvapuustit. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista korvapuustit 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.