Kuohkea marjan- tai appelsiininmakuinen créme on aamiaispöydän vetonaula. Helppo herkku levitetään uunituoreiden croissanttien tai vastapaistettujen amerikkalaisten pannukakkujen päälle.
noin 3 dl
15 minuuttia
Helppo
Marjacrème
Ainesosat
200
g
pehmeää voita
2-3
rkl
tomusokeria
1
dl
vadelmia tai mustikoita
1/2
appelsiininkuori hienoksi raastettuna
1
rkl
appelsiinin mehua
marjacréme
appelsiinicréme
1
prk
Arla Lempi Crème fraîche 28%
Vaiheet
Ota voi sulamaan ajoissa. Sekoita voi ja créme fraîche vatkaimella tasaiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tomusokeri.
Jaa seos kahteen eri kulhoon ja lisää samalla vatkaten toiseen vadelmat tai mustikat ja toiseen appelsiinin kuoret ja mehu.
Laita crémet jääkaappiin jähmettymään tunniksi ennen tarjoilua. Tarjoa brunssilla tai aamiaispöydässä croissanttien kanssa.