
Tämä herkullinen illanistujaispiirakka kehiteltiin yhdessä Pajuniemen ja Santa Marian konsulenttien kanssa. Heidän tuotteitaan käyttäen siitä tuli valtava menestys. Moni oli sitä mieltä että se sopisi illanistujaisiin ja olen heidän kanssaan täysin samaa mieltä. Voisin mielelläni syödä tällaista premium tason piirakkaa samalla kun nauttii hyvistä juomista. Kokeilkaapa ihmeessä! Mausta ei ole tingitty :)
Premium piirakat uskomaton uunimakkarapiirakka
Ainekset
Työvaiheet
Ota piirakkapohja sulamaan huoneenlämpöön.
Hienonna purjo ja shalottisipuli.
Laita pannulle voita ja kuullota edelliset siinä. Lisää joukkoon kutakin tahnaa. Sekoita.
Suikaloi pekoni ja viipaloi Herkkulenkki. Paista pekoni erillisellä pannulla, lisäämättä sille voita tai öljyä. Paista pekoni rapeaksi ja siirrä ne paperin päälle että ylimääräinen rasva imeytyy pois.
Paista lenkkiviipaleet pekonista jääneessä rasvassa, niin että pinta on ruskeahko.
Lämmitä uuni 200-asteeseen.
Sekoita kerma, hunaja, munat, raastettu inkivääri, puolet juustoraasteesta sekä suola ja pippuri keskenään. Niin että munien rakenne rikkoutuu.
Ota uuninkestävävuoka ja taputtele piirakkapohja sille tasaisesti, aina reunoille asti.
Laita täyte seuraavaksi ja lopuksi kaada kermaseos päälle. Heiluta hieman että pinta tasoittuu. Ripottele päälle vielä loput juustoraasteet ja pistä uuniin 20 minuutiksi.
Anna hetken vetäytyä ja jäähtyä liinan alla ja tarjoa vaikkapa shirazi salaatin kanssa.