Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Juhli ja nauti
Arjen nopeat
Pastat ja risotot
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
18:04 | 2.11.2014

Mahtavan maukas riistaraguu poronkäristyslihasta

Lisää omaan keittokirjaan
Tintti Alanko on lisännyt 27 reseptiä

Tämä resepti on Jamie Oliverin ehdottomasti parhaasta kirjasta, Jamien kotona ( Jamie at home). Oikaisin reseptin kaniinin ja riistaisat lihat nopeasti murealla poronkäristyslihalla. Tulos on aivan loistava!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
n. 40 min.
Helppo

Mahtavan maukas riistaraguu poronkäristyslihasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

oliiviöljyä
1
Punasipuli hienonnettuna
2
Porkkanaa, kuori ja pilko
1/2
Lanttua pilkottuna
Pienen tuoreen timjaminipun lehdet
2
laakerinlehteä
400
g
Riista- tai poronkäristyslihaa (pakasteena, sulata)
1
rkl
vehnäjauhoja
Iso viinilasilillinen valkoviiniä
Merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5
dl
Luomu kanaliemikuutioita 2 kpl kiehauta veden kanssa liemeksi
500
g
Pappardelle pastaa
75
g
Parmesan juustoa raastettuna
1
Appelsiinin kuori raastettuna
Nippu tuoretta silopersiljaaa
Oliiviöljyä pinnalle
Rosmariinin oksan lehdet pilkottuna (kastikkeeseen)

Vaiheet

  1. Kaada öljy korkeareunaiseen kasariin ja paista siinä sipuli, porkkanat, lantut, rosmariini, timjami, vehnäjauhot ja laakerinlehdet. Paista n. 10 minuuttia.
  2. Sekoita pataan mukaan käristysliha ja paista hetki. 
  3. Kaada sekaan valkoviini ja valmiiksi tehty kanaliemi.mausta suolalla ja pippurilla.
  4. anna hautua kannnen alla n. 20 minuuttia.
  5. laita pastevesi kiehumaan.
  6. lisää kastikkeeseen puolet raastetusta parmesanista ja appelsiinin raastettu kuori.
  7. keitä pasta pakkauksen mukaan, miinus 1 minuutti. Kaada valmis pasta laakeaan kulhoon.
  8. kaada kastike pastan päälle ja nostele sekaisin varovasti. Koristele persiljalla, parmesanilla ja oliiviöljyllä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pasta
Riista
raguu

Suosituimmat

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Lyonin kana

Teresa Välimäen kylmäsavulohilaatikko

Maailman paras bolognese

Riisipuuropannukakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini