Perinteiset popcornit saavat niskaansa tujauksen Intiaa, kun paahdetut masala-mantelit sukeltavat sekaan. Näissä leffaeväissä on maku ja rapeus kohdallaan!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min
Helppo
Mausteiset manteli-popcornit
Ainesosat
1
dl
popcorn-jyviä
1
rkl
rypsiöljyä
1
tl
suolaa
Mantelit
2
dl
kuorimattomia manteleita
1
rkl
oliiviöljyä
2 1/2
tl
garam masala -mausteseosta
1
tl
savupaprikajauhetta
1/2
tl
suolaa
Vaiheet
- Valmista popcornit kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä pois levyltä, mausta suolalla ja jätä odottamaan.
- Mittaa kuorimattomat mantelit paistinpannuun. Paahda ilman rasvaa kuumalla pannulla noin 2 minuuttia, kunnes mantelit ovat saaneet kauniisti väriä.
- Lisää oliiviöljy, garam masala ja savupaprikajauhe. Kääntele vielä 1-2 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.
- Sekoita popcornit ja mantelit yhteen suuressa, laakeassa kulhossa, jolloin manteleiden mausteet tarttuvat popcorneihinkin.