
Perinteiset popcornit saavat niskaansa tujauksen Intiaa, kun paahdetut masala-mantelit sukeltavat sekaan. Näissä leffaeväissä on maku ja rapeus kohdallaan!
Mausteiset manteli-popcornit
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista popcornit kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä pois levyltä, mausta suolalla ja jätä odottamaan.
- Mittaa kuorimattomat mantelit paistinpannuun. Paahda ilman rasvaa kuumalla pannulla noin 2 minuuttia, kunnes mantelit ovat saaneet kauniisti väriä.
- Lisää oliiviöljy, garam masala ja savupaprikajauhe. Kääntele vielä 1-2 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.
- Sekoita popcornit ja mantelit yhteen suuressa, laakeassa kulhossa, jolloin manteleiden mausteet tarttuvat popcorneihinkin.