
Pyöräytä pakastemansikat banaanien kanssa ihanaksi pehmojätskiksi. Tämä jäätelö sopii vaikka koululaisten välipalaksi.
Mansikka-banaanijätski
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori banaanit ja paloittele ne pakastepussiin. Pakasta banaaneja vähintään neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
- Pudottele banaanit ja jäiset mansikat monitoimikoneen kulhoon. Jos ainekset ovat umpijäässä, anna niiden sulaa kohmeisiksi. Aikaa kuluu puolisen tuntia.
- Aja mansikat ja banaanit leikkuuterällä muruiksi. Lisää joukkoon jogurtti ja vaniljasokeri. Sekoita, kunnes jätski on tasaista ja pehmeää. Auta tarvittaessa seosta pyörimään pysäyttämällä kone ja työntämällä aineksia kulhon seinämiltä leikkuuterän ulottuville.
- Jaa jäätelö kulhoihin. Koristele annokset mansikka- ja banaanilastuilla.