Maut grillissä valmistuvaan nyhtöpullaan on lainattu espanjalaisista churroista. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka suklaan, jäätelön ja marjojen kanssa!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6–8 annosta
20 min
Helppo
Grillipulla
Ainesosat
125
g
voita
1
pieni pullapitko
¾
dl
fariinisokeria
2
tl
kanelia
(sulatettua tummaa suklaata, mansikoita ja vaniljajäätelöä)
Vaiheet
-
Anna voin pehmetä huoneenlämmössä.
-
Kuumenna grilli tai lämmitä uuni 200-asteiseksi. Leikkaa pullapitkoon ruudukko niin, että viillot ulottuvat melkein pitkon pohjaan saakka, mutta pohja jää kuitenkin ehjäksi.
-
Yhdistä voi, sokeri ja kaneli. Työnnä seos pullan viiltoihin.
-
Kääri pulla folioon ja paista grillissä epäsuoralla lämmöllä tai uunissa noin 10 minuuttia.
-
Tarjoa pulla sellaisenaan tai suklaan, mansikoiden ja jäätelön kanssa.