
Kun pääruoka on valmistettu ja grilli sammutettu, jälkiruoka tekeytyy näppärästi kuvun alla jälkilämmössä. Vaahtokarkeilla kuorrutetut suklaamansikat ovat erityisen hyviä, kun jälkkärin herkuttelee kekseillä dippaillen.
Vaahtokarkkipannu
Ainekset
Työvaiheet
-
Poista mansikoista kannat ja leikkaa isoimmat mansikat muutamaan osaan. Laita mansikat valurautapannuun. Lisää suklaa ja maito. Puolita isot vaahtokarkit ja laita ne suklaan ja mansikoiden päälle pannuun tiiviiksi kerrokseksi.
-
Kypsennä vaahtokarkkipannua grillin jälkilämmössä kuvun alla 5–8 minuuttia, kunnes vaahtokarkit saavat hieman väriä, tai 220-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia.
-
Herkuttele jälkiruoka Carneval-kekseillä dippaillen.