Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
Makea leivonta
Vegaaninen
10:44 | 15.3.2019

Tropiikin vegaaninen juustokakku

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Panu Pälviä

Kauraa, mantelia, tahinia ja iso kasa tuoreita hedelmiä. Vegaaninen juustokakku on kuin raikas tuulahdus tropiikista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 palaa
45 min + jäähdytys 1 t
Helppo

Tropiikin vegaaninen juustokakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
dl
kaurahiutaleita
2
dl
mantelijauhetta
1
tl
vaniljasokeria
1/4
tl
suolaa
2
rkl
agave- tai vaaleaa siirappia
2
rkl
rypsiöljyä
Täyte
2
dl
tuoretta mangoa soseutettuna
2
pkt (à 150 g)
maustamatonta kasvirasvalevitettä (esim. Oatly påMackan)
2
rkl
tahinia
2
rkl
agave- tai vaaleaa siirappia
2
dl
kauravispiä (esim. Kaslink)
Lisäksi
tuoreita hedelmiä (mangoa, pitaijaa, kiiviä, papaijaa, luumua, karambolaa)

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Sekoita siirappi ja öljy joukkoon. Painele taikina tiiviisti vuoan pohjalle ja reunoille. Paista uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pohja on saanut hieman väriä. Anna pohjan jäähtyä vuoassa ensin huoneenlämpöiseksi ja sitten jääkaappikylmäksi.
  2. Irrota pohja varovasti vuoasta tarjoiluvadille. Kuori ja kuutioi mango. Soseuta mango sauvasekoittimella niin että soseeseen jää sattumia. Levitä sose torttupohjalle.
  3. Notkista levite, tahini ja siirappi kulhossa lusikalla. Vaahdota kauravispi toisessa kulhossa. Sekoita vaahto tahini-siirappilevitteeseen ja lusikoi täyte mangososeen päälle.
  4. Kuori ja viipaloi hedelmät. Asettele hedelmät täytteen päälle.

Vinkki Voit korvata tuoreen mangon säilykemangolla.

Vinkki Jos kakun ei tarvitse olla vegaaninen, käytä levitteen tilalla tuorejuustoa ja kauravispin tilalla vispikermaa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Juustokakku
vegaaninen juustokakku
tropiikin juustokakku
Vegaanisia herkkuja
Kemut
Sokerileipuri
Keltaista energiaa

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Suppispasteijat

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini