Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Mainos
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
Makea leivonta
5:00 | 1.5.2017

No bake -juustokakku

Lisää omaan keittokirjaan
Arla Keittiö on lisännyt 121 reseptiä
Arla keittiö

Vadelman ja lakritsin sopusointuinen liitto on näyttävän no bake -juustokakun salaisuus. Helppo keksipohja takaa, että kakku onnistuu joka kokilta.

10
25 minuuttia + 4 h jääkaapissa
Helppo

No bake -juustokakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

15
kpl
(pakkaus 260 g) Bastogne-keksejä
100
g
Arla laktoositon voi
5
liivatelehteä
150
g
Arla laktoositon maustamaton tuorejuusto
3
prk
(á 200 g) Arla Keittiö Rahka lakritsi, laktoositon
3
rkl
vettä
500
g
vadelmia (n. 4 dl)
tomusokeria viimeistelyyn
Lisäksi
24 senttimetrin vuoka

Vaiheet

  • Murenna keksit käsin kulhoon ja murskaa ne vielä perunasurvimella tai vastaavalla pieneksi muruksi. Sulata voi ja kaada se keksimurun joukkoon. Sekoita ja anna voin imeytyä hetki. Kaada keksiseos irtopohjavuokaan tai vuoraa vuoka leivinpaperilla. Tasoita käsin painelemalla. 
  • Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen likoamaan.
  • Lusikoi tuorejuusto kulhoon. Vatkaa rahkat tuorejuuston joukkoon tehosekoittimella, kunnes seos on tasainen.
  • Kiehauta pienessä kattilassa vesi ja lisää joukkoon pehmeät, puristellut liivatelehdet. Kun liivatteet ovat liuenneet veteen, kaada liivateseos ohuena nauhana rahkan sekaan samalla vatkaten. 
  • Kaada 250 grammaa vadelmia rahkan joukkoon ja nostele ne varovasti seoksen joukkoon. Kaada rahkaseos keksipohjan päälle ja tasoita pinta lastalla.
  • Laita kakku jääkappiin jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi. Irrota kakku vuoasta tarjoiluastialle juuri ennen tarjoilua. Nosta loput vadelmista kakun päälle ja viimeistele tomusokerilla. 
     
kaupallinen yhteistyö
Arla keittiö
Arla

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Luumu-omenatorttu

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Suppispasteijat

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini