
Vegaaninen tiramisu on supersamettinen herkku, joka saa syöjän haukkomaan henkeään ihastuksesta. On väärin tarjota sitä vain vegaaneille.
Vegaaninen tiramisu
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita ensin cashewpähkinät lämmönkestävään kulhoon ja kaada päälle lähes kiehuvaa vettä. Anna liota noin 30 minuuttia.
-
Tee sillä aikaa vahva kahvi. Sekoita kahvijauhe ja vesi keskenään.
-
Murustele keksit 4 pienen annoslasin pohjalle. Kostuta puolella vahvasta kahvista.
-
Valuta cashewpähkinät ja mittaa tehosekoittimeen yhdessä kookoskerman, vaahterasiirapin, vaniljasokerin, suolan ja lopun vahvan kahvin kanssa (1 rkl). Anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista. Jaa täyte annoslaseihin keksipohjan päälle ja siirrä hetkeksi jääkaappiin.
-
Paloittele suklaa lämmönkestävään kulhoon. Kuumenna kookoskerma kattilassa (tai mikroaaltouunissa) kiehuvaksi ja kaada suklaan päälle. Anna olla koskematta 5 minuuttia. Sekoita tasaiseksi ja jaa annoslasien päälle. Siirrä jääkaappiin vähintään tunniksi.
-
Siivilöi tarjoiluhetkellä päälle kaakaojauhetta.