Pikapasha valmistuu parissakymmenessä minuutissa. Kokoa kaunis herkku laseihin tai lasipurkkeihin!
Nopea pasha
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita pashan valmistaminen sulattamalla voi.
- Sekoita rahka ja tomusokeri keskenään kulhossa. Lisää voisula voimakkaasti vatkaten.
- Lisää sitruunamehu, appelsiininkuori ja rusinat.
- Vatkaa toisessa kulhossa ranskankerma, kerma, tomusokeri ja sitruunankuori vaahdoksi.
- Kuori ja pilko appelsiinit. Paahda mantelilastut kuivalla paistinpannulla kullanruskeaksi.
- Kokoa pasha laittamalla purkkien tai lasien pohjalle ensin appelsiininpaloja ja lusikallinen lemoncurdia eli sitruunatahnaa. Lisää päälle rahka-rusinatäytettä, sen jälkeen appelsiinipaloja. Laita purkkiin seuraavaksi ranskankerma-täytettä.
- Lisää purkin pinnalle vielä appelsiininpaloja sekä mantelilastuja.