Glögin raikas serkku tehdään mustikoista, mausteista ja ranskalaisesta maalaissiideristä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Lämmin joulusiideri
Ainesosat
1
pss (200 g)
pakastemustikoita
4
dl
vettä
2
tähtianista
1
kanelitanko
1
l
kuivaa ranskalaista maalaissiideriä
(sokeria)
Lisäksi
½
dl
mustikoita
1
oksa rosmariinia tai katajaa
Vaiheet
- Keitä mustikoita, vettä, tähtianiksia ja kanelitankoa kattilassa 10 minuuttia. Ota tähtianikset ja kanelitanko pois ja siivilöi juoma.
- Kaada juoma takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon siideri. Lämmitä, älä keitä. Maista ja lisää halutessasi sokeria makeutukseksi. Jaa juoma laseihin. Lisää koristeeksi kokonaisia mustikoita ja rosmariinia tai katajaa.