Sitruunabooli on kirpeä, mutta jäätelöpallot tuovat kaivattua makeutta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8
10 min + jäätymisaika 30 min
Helppo
Sitruunasorbettibooli
Ainesosat
1
pkt
sitruunasorbettia (esimerkiksi Pappagallo)
2
sitruunaa
1
appelsiini
1
plo
kuivaa valkoviiniä
½
dl
sitruunalikööriä (esim. Limoncello)
7
dl
sitruunalimua (esim. Sprite)
4
oksaa
rosmariinia
Vaiheet
- Laita tarjottimen tai pellin päälle leivinpaperi. Pyöritä sorbetista palloja tai leikkaa se kuutioiksi. Nostele palat tarjottimelle ja laita pakkaseen. Anna kovettua pakkasessa noin puoli tuntia.
- Pese ja siivuta sitruuna ja appelsiini.
- Kaada kulhoon viini, likööri ja limu. Nostele hedelmäsiivut pinnalle. Irrottele mukaan myös rosmariinin lehtiä.
- Viimeistele sitruunasorbettipalloilla ja tarjoile heti!