Syö kuin perunalastut tai murenna salaattiin.
Kaikkihan sen tietää - rapea nahka on grillatun broiskun paras osa. Sen ovat tajunneet myös ravintolakokit, jotka tekevät nahasta makupaloja. Myös possun, ankan ja jopa kalan nahasta. Liity trendiin ja irrota broilerin koipi-reisistä nahat ja paista niistä sormisyötävää. Se kaipaa rinnalleen vain kylmän oluen.
Kanannahkasipsit
Ainekset
Työvaiheet
- Kiehauta tilavassa kattilassa 2 l vettä. Keitä broilereita vedessä noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä. Nostele koipireidet reikäkauhalla leivinpaperin päälle, ja anna jäähtyä. Irrota nahka varovasti käsin. Säästä lihat muuhun ruokaan.
- Leikkaa valkosipulit viipaleiksi. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa. Paista nahkoja ja valkosipulia keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Käännä muutaman kerran, jotta nahat eivät tartu pannuun. Kun sipsit ovat kullanruskeita ja rapeita, nosta ne talouspaperin päälle valumaan.
- Sirottele suola ja cajun-mauste lämpimille nahoille. Raasta limetin kuori hienolla terällä. Nahkojen hieman jäähdyttyä sipaise pinnalle sinappia, hunajaa ja raastettua limetin kuorta.
Vinkki! Voit myös paistaa nahat uunissa kahden uunipellin väliin puristettuna 200 asteessa 40–50 minuuttia.