
Chilin ja curryn makuinen broileri-paprikakastike saa rapean ja juustoisen nachokuorutteen. Tämä suolainen herkku sopii täydellisesti kaveriporukan illanistujaisiin tai leffaillan naposteltavaksi.
Nachokuorrutettu kanavuoka
Ainekset
Työvaiheet
Nosta broilerinpaistileikkeet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistusta. Leikkaa leikkeet parin sentin kokoisiksi suupaloiksi.
Halkaise paprika, poista siemenkota ja kuutioi parin sentin kokoisiksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulit. Raasta juusto.
Ruskista paistileikepalat öljyssä pannulla. Lisää paprikat ja sipulit. Mausta suolalla ja jatka paistamista vielä pari minuuttia.
Lisää Arla Lempi Ruokakerma curry & chili ja hauduta hiljalleen noin 5 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Sekoita kastikkeen joukkoon puolet juustoraasteesta.
Kaada kastike uuni- tai piirakkavuokaan. Voit jakaa seoksen halutessasi myös neljään pieneen uunivuokaan. Lisää päälle nachot ja loppu juustoraaste.
Kuorruta uunissa 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja pintaan on tullut hieman väriä. Viimeistele tuoreella korianterilla tai persiljasilpulla.
Kokeilin ja tuli tosi hyvää. Kiitos reseptistä!