
Valitse taikinakuoren alle napakat ja maukkaat hedelmät.
Helpot keikauskakkuset päärynöistä
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen. Leikkaa taikinalevyt 8 palaksi. Kauli palat ohuemmiksi jauhotetulla työpöydällä.
- Pese ja halkaise päärynät pituussuunnassa kahtia. Poista siemenkota ja paina hedelmälihaan muutamia viiltoja terävällä veitsellä.
- Aseta päärynänpuolikkaat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille kotapuoli alaspäin. Sivele hunaja kuoren päälle ja painele kaulitut taikinapalat päärynän päälle niin, että hedelmä peittyy kokonaan.
- Paista uunissa kullanruskeiksi, 20–25 minuuttia. Keikauta kakkuset lautasille ja tarjoa lämpiminä ranskankerman kanssa.