Valitse taikinakuoren alle napakat ja maukkaat hedelmät.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 kpl
10 min + kypsennys 20 min
Helppo
Helpot keikauskakkuset päärynöistä
Ainesosat
4
päärynää
1
pkt
(400 g) kauramurotaikinaa (esim. Myllyn paras)
2
rkl
hunajaa
Lisäksi
ranskankermaa
Vaiheet
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen. Leikkaa taikinalevyt 8 palaksi. Kauli palat ohuemmiksi jauhotetulla työpöydällä.
- Pese ja halkaise päärynät pituussuunnassa kahtia. Poista siemenkota ja paina hedelmälihaan muutamia viiltoja terävällä veitsellä.
- Aseta päärynänpuolikkaat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille kotapuoli alaspäin. Sivele hunaja kuoren päälle ja painele kaulitut taikinapalat päärynän päälle niin, että hedelmä peittyy kokonaan.
- Paista uunissa kullanruskeiksi, 20–25 minuuttia. Keikauta kakkuset lautasille ja tarjoa lämpiminä ranskankerman kanssa.